Innovatív Kirándulás Belső megfigyelők szemével

Innovatív kirándulás - belső szemmel

Tanulj a tegnapból, élj a mának és reménykedj a holnapban. A legfontosabb azonban, hogy ne hagyd abba a kérdezést.

Albert Einstein

A jelenlegi helyzet

A ma munkahelyei a jelen építői és jövő építői is lehetnek, amennyiben versenyképesek, nyereségesek és innovatívak tudnak maradni.

A célok teljesítése során a munkahelyekben is felmerül a kérdés milyen módszerekkel lehetnek innovatívak; hogyan tudnak új ötleteket, megoldásokat kitalálni, piacra dobni, fenntartani, újra változtatni; hogyan tudnak könnyen, gyorsan új megoldásokat kitalálni a meglévő problémáikra.

A program célja

A Future Wheel Innovatív Kirándulás – Belső megfigyelők szemével célja, hogy a munkahely dolgozói olyan új szemléletmódot kapjanak a megfigyelésen alapuló programon keresztül, amelyen keresztül innovatív megoldásokat tudnak meghatározni és végrehajtani a versenyképesség és nyereségesség elérése érdekében. A program során olyan módszereket sajátítanak el, amelyeket a későbbiekben is tudnak alkalmazni, mind munkahelyi környezetükben, mind magánéletükben.

Kiknek ajánljuk a programot?

Olyan munkahelyeknek, akiknek fontos, hogy versenyképességüket, nyereségességüket saját dolgozóik bevonásával azok növekedésén, fejlődésén keresztül új szemléletmód elsajátításán keresztül érjék el. A programon való részvételhez előképzettség nem szükséges.

Mit nyerhet a programon való részvétellel?

  • Új problémamegoldó és innovatív szemléletmódot, módszertani eszközök ismeretét, amit a műhelymunkát követően is használhat céljainak elérése érdekében munkafolyamatai javítása és fejlesztése kapcsán.
  • Megoldási javaslatokat problémájára (munkafolyamat, termék, rendszer, megközelítés, munkakörnyezet, stb.)

A program 1 napos műhelymunka keretében valósul meg.

Sós Orsolya, tréner

Változáskezelő tréner:

Sós Orsolya
Változáskezelő (Six Sigma Master Black Belt)
Future Wheel

Innovatív Kirándulás - Külső megfigyelők szemével

Tovább a programhoz

Szüleim munkahelye másképp


Tovább a programhoz

Változáskezelés tanácsadás


Tovább a programhoz

Érdeklődik a Future Wheel programjai iránt? Kérdése van?